Local products

Origin of meat

We're happy to offer the exceptional quality guaranteed by the breeders from Montricher at the foot of the Jura

lamb : Jean-Luc Péguiron, Cuarny (Vaud)
Pork : Boucherie de Sévery, « Lo-Caïon » Grand Porc Blanc Fermier
producer : Jean-Claude Challet de Cossonay (Vaud)
Beef : Boucherie de Sévery, « Lo-Bâo » Race d’Hérens
Pied du Jura (Vaud)
Veal : Boucherie de Sévery, « Lo-Vï »
Producer : Jean-Pierre Magnin, Montricher (Vaud)
 
The natural park Vaudois Jura Auberge Aux 2 Sapins Montricher

The natural park Vaudois Jura as so much to offer. Come and explore the various landscapes. Taste our local products in numerous bars, auberges and pick-nick places. Lots of trails for hikers, bikers and off-road.

Morges Région Tourisme

Suisse Mobile

An authentic and well-preserved region with its 30 municipalities and its 520 kms hiking trails!

Suisse Mobile Montricher Auberge Aux 2 Sapins

Suisse à pied Montricher Auberge Aux 2 Sapins

Suisse à vélo Montricher Auberge Aux 2 Sapins

Suisse à VTT Montricher Auberge Aux 2 Sapins

© 2014 Auberge Aux 2 Sapins     Website : StudioVaud

Home  /  Restaurant  /  Hotel  /  News  /  Portfolio  /  Contact

© 2014 Auberge Aux 2 Sapins     Website : StudioVaud

Home  /  Restaurant  /  Hotel  /  News  /  Portfolio  /  Contact